Hotel Lighthouse Golf Spa

hotel lighthouse golf spa kavarna

Hotel Lighthouse Golf Spa

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 10 Octombrie 2021

Pret: de la 42 Euro pana la 51 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Lighthouse Golf Spa 5***** este situat într-o zonă frumoasă a oraşului Balcic de pe coasta Mării Negre. Proprietatea face parte dintr-un complex de golf, proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.

Hotelul oferă vedere la mare şi la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune. Este situat aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele cu nisip.

Hotelul Lighthouse oferă camere, suite şi apartamente penthouse, unele dintre ele având piscină privată. Toate unităţile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.

Zonele de putting green numărul 12, 13 şi 14 se găsesc în imediata vecinătate a hotelului. Astfel toţi oaspeţii pot urmări jocul de golf, hotelul oferind vedere panoramică la terenul de golf.

Oaspeţii se pot bucura de gama completă de facilităţi oferite de complex, având posibilitatea să combine întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau să joace o partidă de golf, iar apoi se să relaxeze la centrul spa care are 3000 m².

De asemenea, sunt disponibile facilităţi de sport şi agrement, printre care 2 terenuri de tenis şi 1 teren de fotbal. Complexul include mai multe restaurante şi baruri diferite, oaspeţii putând savura preparate dintr-o varietate de tradiţii culinare, de la cea locală, la cea internaţională, italiană sau mediteraneeană.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Lighthouse Golf Spa

Hotel Lighthouse Golf Spa

Tariful include :

  • Cazare in dubla golf view
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Infant 0-2,99 ani – 100% reducere;
1 copil 3-11,99 ani cazat in camera Dubla sau Club Suite cu 2 adulti – 100% reducere cu mic dejun (pat suplimentar)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual