Hotel Lotos Balchik

hotel lotos balcik

Hotel Lotos Balchik

Perioada sejur: 04 Mai 2020 – 22 Decembrie 2021

Pret: de la 16 Euro pana la 28 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Lotos 3*** Cu vedere spre malul mării,  oferă camere convenabile, echipate confortabil și facilități de luat masa plăcute.

Cu camere oferind un balcon și o vedere frumoasă la portul de yahturi și la mare, acesta este un loc excelent în care să vă relaxați și să vă deconectați. Bucuraţi-vă de piscină; mergeți afară la pescuit; sau profitați de o excursie locală cu barca.

Există 2 restaurante în incintă, un restaurant principal pentru 120 de persoane și unul mai mic, pentru 40 de persoane, care oferă vederi panoramice. Fiecare oferă o gama larga de băuturi, peste 30 de tipuri de salată, specialităţi de peşte, precum şi bucătărie diversă europeană şi bulgară. O orchestră oferă muzică de fundal şi puteţi, de asemenea, cina în aer liber ân serile frumoase.

Balchick (Balcic) este unul dintre cele mai cunoscute orase din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Situat in partea de nord a litoralului, la 40 de km de Varna, Balchick-ul beneficiaza din plin de pozitionarea pe un teren terasat si incanta turistii cu stradutele in panta pietruite, cu cladirile sale albe cu influente mediteraneene, cu golful care ofera o priveliste incantatoare asupra marii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Lotos Balchik

Hotel Lotos Balchik

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla deluxe
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul (la cerere)
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2-12,99 ani cazat in Dubla cu 2 adulti sau in Tripla cu 3 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere