Hotel Lotus Mamaia - 6 Zile

hotel lotus mamaia

Hotel Lotus Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 378 Lei pana la 779 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Lotus 2** este amplasat in partea de sud a statiunii, vis-a-vis de Satul de Vacanta. Hotelul este pozitionat in apropiere de hotelurile Delfinul si Del Mar.

Pozitia hotelului reprezinta un atu pentru turistii, acesta aflandu-se in apropierea unor puncte de interes turistic, a zonei comerciale Perla si a zonei de promenada a statiunii. Hotelul pune la dispozitie 130 de camere duble si apartamente dispuse pe 4 etaje. Pe langa facilitatile de cazare,  dispune de bar si parcare proprie. Hotelul nu detine restaurant. Serviciile de masa se servesc in cadrul Restaurantului Perla.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

O mare parte a plajei este amenajata cu sezlonguri si umbrele de care turistii pot beneficia contra cost, insa exista si zone in care acestia se pot instala gratuit.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Lotus Mamaia

Hotel Lotus Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual