Hotel Magnolia Club Chaika

hotel magnolia club chaika

Hotel Magnolia Club Chaika

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 29 Euro pana la 45 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Magnolia Club 3*** inconjurată de un parc pitoresc, proprietatea oferă o plajă de nisip proprie, care se află la doar 250 m și are un snack bar, umbrele de soare și șezlonguri. Centrul stațiunii se găsește la 6 km.

Hotelurile beneficiază de vedere la coasta Mării Negre, iar de la etajele superioare oaspeții pot admira o priveliște panoramică minunată. Toate camerele au aer condiționat, TV prin satelit, o baie privată cu duș și uscător de păr, precum și un balcon.

Oaspeții pot desfășura o varietate largă de activități, având la dispoziție 2 piscine în aer liber, ședințe de gimnastică acvatică, programe de divertisment în timpul zilei și seara, programe de animație pentru copii și adulți și diverse activități sportive.

Restaurantul principal cu terasă este mobilat elegant și servește atât un mic dejun tip bufet, cât și o mare varietate de specialități la prânz și cină. În plus, oaspeții se pot relaxa la barurile de la piscină.

Chaika este o statiune micuta si linistita situata in zona de nord a. litoralului bulgaresc, intre statiunile mult mai cunoscute Nisipurile de Aur si Sfantul Constantin si Elena.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Magnolia Club Chaika

Hotel Magnolia Club Chaika

Tariful include :

  • Cazare in dubla park side
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2-12,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla – 100% reducere (pat suplimentar);
Al 2-lea copil 2-12,99 ani cazat in Dubla cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar) – numar limitat de camere pentru 2 adulti + 2 copii;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual