Hotel Majestic Mamaia - 6 Zile

hotel majestic mamaia

Hotel Majestic Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 384 Lei pana la 1422 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Majestic 3*** Amplasat la doar 50 de metri de malul mării,  se află în centrul staţiunii Mamaia. Hotelul oferă o piscină în aer liber şi un studio de fitness.

Camerele  sunt decorate cu pături pline de culoare şi includ aer condiţionat, un TV cu ecran plat şi un balcon. Oaspeţii pot lua micul dejun pe terasa înconjurată de plante şi flori.

Restaurantul serveşte preparate româneşti şi internaţionale la mesele de prânz şi cină. În majoritatea serilor, mesele sunt însoţite de diverse spectacole organizate în grădina hotelului.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

O mare parte a plajei este amenajata cu sezlonguri si umbrele de care turistii pot beneficia contra cost, insa exista si zone in care acestia se pot instala gratuit.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Majestic Mamaia

Hotel Majestic Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual