Hotel Majestic Olimp - 6 Zile

hotel majestic olimp

Hotel Majestic Olimp

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 791 Lei pana la 1284 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu all inclusive , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Majestic 3*** situat in zona centrala a statiunii Olimp, la mica distanta fata de plaja, in vecinatatea hotelurilor Pam Beach si Amfiteatru.

Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, majoritatea camerelor au vedere la mare, repartitia lor facandu-se de Receptie, in momentul cazarii.

Hotelul este construit pe 13 etaje si a fost renovat complet in anul 2002. Masa poate fiservita in restaurantul hotelului care ofera preparate apartinand bucatariei romanesti si internationale. Pe terasa restaurantului sunt organizate in unele seri spectacole cu muzica live.

Pe langa facilitatile de cazare si masa,   ofera oaspetilor sai multiple posibilitati de petrecere .a timpului: piscina exterioara, piscina pentru copii incalzita pe toata perioada de functionare, sala de fitness, .sauna, gradina si locuri de joaca pentru copii (interior si exterior).

Camerele duble au 18 mp si sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi twin, aer conditionat, televizor, pardoseala cu gresie, baie dotata cu cadita de dus, racitoare tip minibar, produse cosmetice, prosoape. Nu au balcon.

Olimp dispune de o faleză înaltă care oferă o panoramă frumoasă asupra Mării Negre, iar plaja este aglomerata în tot timpul sezonului estival. Plaja stațiunii Olimp are două caracteristici : cea din partea de sud spre Neptun este o plajă îngustă, mărginită de o faleză destul de înaltă.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Majestic Olimp

Hotel Majestic Olimp

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • All Inclusive

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual