Hotel Marieta Palace Nessebar

hotel marieta palace nessebar

Hotel Marieta Palace Nessebar

Perioada sejur: 07 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 21 Euro pana la 36 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Marieta Palace 4**** este situat în imediata apropiere a străzilor comerciale din Nesebăr şi la doar 500 de metri de cele mai pitoreşti plaje de la Marea Neagră. WiFi este gratuit.

Centrul spa de la Marieta Palace cuprinde 7 săli de masaj terapeutic, o cadă cu hidromasaj pentru 10 – 12 persoane, baie turcească, saună cu infraroşu, saună, baie de aburi, solar şi zonă de relaxare. Sala de fitness modernă este complet echipată pentru începători şi profesionişti.

Având o capacitate de 200 de locuri, restaurantul principal al Hotelului Marieta Palace oferă preparate din bucătăria europeană și muzică live într-o atmosferă elegantă.

În plus, acest hotel modern găzduiește un salon de înfrumuseţare şi un magazin de suveniruri. De asemenea, Marieta Palace pune la dispoziție .piste de bowling, biliard şi alte jocuri. Cocktail barul deschis nonstop serveşte băuturi răcoritoare şi are o terasă de vară. Oaspeții pot admira vederea panoramică la Sky Bar, amplasat lângă piscina de pe acoperiș.

Nesebăr se află la 20 km de Aeroportul Internaţional Burgas şi foarte aproape de Sunny Beach, cea mai mare staţiune de la Marea Neagră.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Marieta Palace Nessebar

Hotel Marieta Palace Nessebar

Tariful include :

  • Cazare in dubla
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( la cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – reducere 100 % (pat suplimentar);
1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 1 adult – reducere 20 % in perioada 05.07-23.08.2020 si reducere 50% in celelalte perioade (pat normal);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere