Hotel Marvel Sunny Beach

hotel marvel sunny beach

Hotel Royal Place Helena Park

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 41 Euro pana la 65 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Marvel  4**** situat în partea de nord a stațiunii Sunny Beach, în apropiere de mare și plajă,  construit modern, are o vedere uimitoare la mare, precum și o zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare.

Plaja și accesul la spa sunt incluse în tariful all-inclusive, oferind o piscină interioară, o saună, o cadă cu hidromasaj și o sală de fitness.

Oaspeţii vor beneficia de curăţenie excepţională şi de servicii de primă clasă oferite de personal specializat. Restaurantul Hotelului  serveşte un mic dejun bogat de tip bufet excelent.

Camerele mobilate într-un stil modern au podea cu mochetă și vedere parţială la mare. Serviciul de curățenie este oferit zilnic.

Oaspeţii pot sta la soare lângă o piscină impresionantă, prevăzută cu zonă pentru copii, cadă cu hidromasaj și 2 baruri la piscină.

În apropierea hotelului se găsesc numeroase magazine, restaurante și un restaurant grill.Aeroportul Burgas este la doar 35 km, iar în apropiere de proprietate există o. stație de autobuz care oferă legături spre străvechiul oraş Nesebăr şi staţiunile Sveti Vlas şi Elenite.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Marvel Sunny Beach

Hotel Marvel Sunny Beach

Tariful include :

  • Cazare in dubla park view
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( La Cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2-12,99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere