Hotel Melia Grand Hermitage

hotel melia grand hermitage nisipurile de aur

Hotel Melia Grand Hermitage

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 48 Euro pana la 102 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Melia Grand Hermitage 5*****,Proprietatea luxoasă este situată într-o zonă liniștită, pe versantul unui deal, la numai 100 de metri de plajă și la mică distanță de centrul stațiunii Nisipurile de Aur. Toate camerele includ WiFi gratuit. Centrul spa amplasat pe 2 niveluri oferă tratamente de înfrumuseţare şi masaj, piscină interioară şi în aer liber, cadă cu hidromasaj, saună, baie turcească şi sală de sport.

Toate camerele au balcon privat spaţios, cu vedere superbă la mare, la piscină, la parcurile din jur sau la dealurile împădurite. Băile includ cadă şi cabină de duş pentru 2 persoane.

Restaurantele de la Melia oferă preparate rafinate din bucătăria bulgărească şi internaţională. De asemenea, există mai multe puburi şi cafenele unde puteți petrece momente de relaxare în timp ce savuraţi băutura favorită.

La nord  se află un parc luxuriant, iar la est veți găsi terase pline de verdeață care coboară spre promenadă și plaja privată. Șezlonguri și umbrele de soare sunt oferite în funcţie de disponibilitate în timpul sezonului de vară.

La cerere şi la un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de transfer de la/la aeroporturile din Varna, Burgas şi Sofia. Centrul stațiunii Nisipurile de Aur este situat la 100 de metri . Terenurile de golf BlackSea Rama, Tracian Cliffs şi Lighthouse se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu maşina.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Melia Grand Hermitage

Hotel Melia Grand Hermitage

Tariful include :

  • Cazare in dubla park view
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( La Cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2 – 12,99 ani cazat cu 2 adulti in toate tipurile de camere – 100% reducere;
Al 2-lea copil 2 – 12,99 ani cazat cu 2 adulti in toate tipurile de camere – 50% reducere;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere