Hotel Meridian Costinesti - 6 Zile

hotel meridian costinesti

Hotel Meridian Costinesti

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 328 Lei pana la 519 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Meridian 2**  este situat într-o zonă liniștită din Costinești, la 800 de metri de plajă, și oferă internet Wi-Fi gratuit și recepție deschisă nonstop. Gara și autogara din Costinești sunt la mai puțin de 150 de metri.

Toate suitele și camerele  au baie privată cu duș și TV cu ecran plat și canale prin cablu. De asemenea, unele unități de cazare includ frigider, zonă de relaxare și balcon. Aerul condiționat este disponibil în unitățile de cazare de categorie superioară.

Hotelul  are bar și terasă. Mai multe restaurante și magazine alimentare se găsesc la mai puțin de 350 de metri. Parcul de distracții din Costinești este la 3 minute de mers pe jos.

Plaja statiunii Costinesti are o lungime de 1 kilometru, iar latimea sa difera pe anumite sectoare. In zona Obeliscului, plaja este mai lata, insa foarte aglomerata pe timpul verii. In zona de nord, spre Epava, plaja este mai ingusta, acoperita cu nisip fin si marginita de o faleza joasa. Pe plaja exista beach baruri si baze de agrement, sezlonguri si umbrele. Pe timpul verii plaja din Costinesti este gazda unor emisiuni televizate sau sediul unor radiouri importante din tara.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Meridian Costinesti

Hotel Meridian Costinesti

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla mansarda

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual