Hotel Meteor Jupiter - 6 Zile

hotel meteor jupiter

Hotel Meteor Jupiter

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 411 Lei pana la 772 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Meteor 3*** amplasat în Jupiter,  oferă o zonă de plajă privată. Oaspeţii pot lua masa la restaurant și pot savura diverse băuturi la bar. Un loc de joacă pentru copii este, de asemenea, disponibil, iar WiFi gratuit este oferit în zone publice.

Toate camerele de la proprietate sunt dotate cu balcon, frigider, TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și aer condiționat. Baia privată este prevăzută cu duș și articole de toaletă gratuite.

Recepția proprietății are program nonstop. Oaspeții se pot relaxa și pe terasa proprietății. În apropiere există o parcare publică cu plată.

Constanța este la 41 km  , iar Neptun se află la 4 minute cu mașina de proprietate. Mamaia se găsește la mai puțin de 58 km.

Statiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri „inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Meteor Jupiter

Hotel Meteor Jupiter

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual