Hotel Modern Statiunea Mamaia - 6 Zile

hotel modern mamaia2

Hotel Modern Statiunea Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 537 Lei pana la 1711 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Modern 4**** Situat în Mamaia, între Marea Neagră și lacul Siutghiol,  oferă o piscină în aer liber și camere cu WiFi gratuit, la mai puțin de 200 de metri de plaja Ipanera.

Toate camerele cu aer condiționat de la Modern au balcon, TV prin cablu, minibar și birou. De asemenea, unele includ o canapea extensibilă.

Restaurantul servește preparate din bucătăria internațională și, în timpul verii, găzduiește seri tematice, cu mâncăruri regionale din diferite țări. Oaspeţii pot lua masa şi pe terasă sau pot savura o băutură la barul de la piscină.

Atracțiile din apropiere includ Parcul Arheologic, Piața Ovidiu și Farul Genovez, care se află la 10 km sud de hotel , în orașul Constanța. La câțiva pași se găsește o parcare publică, accesibilă în funcție de disponibilitate.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri.

Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, .iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Modern Statiunea Mamaia

Hotel Modern Statiunea Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual