Hotel Mountain Romance Spa Bansko - 6 Zile

hotel mountain resort bansko

Hotel Mountain Romance Spa Bansko

Perioada:09.12.2021-26.03.2022

Pret: de la 77 Euro pana la  205 Euro/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Mountain  3***  situat în Bansko, la 600 de metri de telegondolă și la 800 de metri de orașul vechi oferă camere și apartamente cu acces gratuit la internet. În timpul lunilor de iarnă oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de spa, care include o saună, o cadă cu hidromasaj și o baie de aburi.

Se oferă un serviciu de transfer cu autobuzul la staţia de telegondolă. Mountain Romance poate asigura şi transferul de la/la aeroporturile internaţionale din Bulgaria.

Unităţile de cazare au TV prin cablu, ceainic electric şi baie privată. Majoritatea camerelor au și balcon privat cu vedere splendidă la munte.

Mountain Romance Apartments & Spa, construit în stilul tradiţional al localității Bansko găzduieşte o tavernă fermecătoare şi confortabilă. Taverna serveşte specialităţi preparate pe jar, în cuptor sau pe grătar. Există bucătărie deschisă, iar oaspeții pot încerca preparate culinare realizate cu ierburi aromatice de pădure.

Centrul spa al hotelului pune la dispoziție servicii de masaj şi tratamente, precum şi o cadă de wellness. Centrul spaţios, de 300 m² include 2 săli pentru tratamente corporale, o sală de gimnastică şi alte facilităţi.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Mountain Romance Spa Bansko

Hotel Mountain Romance Spa Bansko

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual