Hotel Opal Cap Aurora - 6 Zile

hotel opal cap aurora

Hotel Opal Cap Aurora

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 343 Lei pana la 1144 Lei/persoana/5 nopti  cazare , pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Opal 3*** Situat la 50 de metri de plaja cu nisip din Cap Aurora, lângă staţiunea Jupiter, oferă camere cu TV prin cablu şi balcon. Puteţi degusta preparate româneşti şi internaţionale la restaurantul hotelului, care are şi o terasă.

Dotate cu aer condiţionat şi frigider, toate camerele au o baie cu duş şi cadă. Suita oferă vedere la mare şi o cameră de zi cu o canapea.

Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele. Puteţi utiliza un teren de tenis la un cost suplimentar şi există un loc de joacă pentru copii. Puteţi face plajă în grădină sau pe terasa la soare.

Restaurantul poate găzdui până la 500 de persoane, iar mesele sunt servite fie tip bufet, fie à la carte. Facilităţile proprietăţii includ 2 săli de conferinţe bine echipate.

La cerere, este disponibil un serviciu de transfer. Mangalia este la 7 km, iar Constanţa se află la mai puţin de 35 de minute de mers cu maşina. Parcarea este gratuită.

Plaja in zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Opal Cap Aurora

Hotel Opal Cap Aurora

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla vedere padure

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual