Hotel Palace Venus

hotel palace venus

Hotel Palace Venus

Perioada sejur: 01.07 – 15.09. 2021

Pret: de la 396 Lei pana la  462 Lei/persoana/noapte  cu all inclusive , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Palace 4**** este situat pe plaja statiunii Venus, pe litoralul romanesc al Marii Negre, ofera o priveliste superba asupra marii si a parcului propriu.
Capacitatea de cazare a hotelului este de 180 locuri, impartite in camere duble, cu dotari specifice unui hotel de patru stele: mini-bar, televizor, cablu tv, internet, telefon, aer conditionat.

De asemenea, oaspetii hotelului beneficiaza de piscinele in aer liber, de parcare, de spatiile special ..amenajate pentru relaxare (sala de fitness, sauna, terenuri de sport), de curtea mare care inconjoara hotelul. In acelasi timp,  vine si in intampinarea oamenilor de afaceri cu dotari si servicii .specifice (internet, sali de conferinte dotate modern, servicii de secretariat).

STATIUNEA VENUS se afla in partea sudica a litoralului romanesc, la doar 3 kilometri de Mangalia si aproximativ 42 de kilometri de Constanta. Din punct de vedere administrativ, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii apartine de orasul Mangalia. Dominata de o vegetatie bogata, statiunea Venus este locatia perfecta in care va puteti relaxa sub actiunea benefica a factorilor naturali: apa, soare si briza.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Palace Venus

Hotel Palace Venus

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • All Inclusive

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual