Hotel Pelikan Duni

hotel pelikan duni

Hotel Pelikan Duni

Perioada sejur: 02 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 37 Euro pana la 72 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Pelikan 4**** Având vedere superbă la Golful Sozopol, hotelul face parte din complexul Duni Royal şi oferă camere cu aer condiţionat şi balcon. Acesta pune la dispoziţie facilităţi generoase de divertisment şi un nou parc acvatic disponibil gratuit doar pentru oaspeţii complexului.

Hotel Pelican oferă o piscină în aer liber, cu zonă separată pentru copii, salvamari, .stație medicală, precum și umbrele de soare, șezlonguri, prosoape și dușuri.

Cina poate fi savurată la unul dintre restaurantul complexului, care oferă mâncăruri internaționale, și puteți beneficia și de un restaurant a la carte, cu preparate din bucătăria bulgară și italiană. Există un snack bar pe plajă şi mai multe baruri.

Oaspeţii au la dispoziţie diverse oportunităţi pentru divertisment la Duni Royal Resort: pot vizita amfiteatrul din zona Holiday Village, se pot distra la discotecă pe ringul de dans sau pot juca biliard. Se organizează petreceri pe plajă, muzică live și jocuri de societate, precum și bingo.

Facilităţile complexului includ: 10 terenuri de tenis, tenis de masă, tir cu arcul, darts, fotbal pe plajă, volei pe plajă, aerobic şi windsurfing.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Pelikan Duni

Hotel Pelikan Duni

Tariful include :

  • Cazare in dubla standard
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 0 – 5,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla – 100% reducere (pat suplimentar);
1 copil 6 – 11,99 ani cazat cu 2 adulti in Dubla – 60% reducere (pat suplimentar);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual