Hotel Pinguin Eforie Nord - 6 Zile

hotel pinguin eforie nord

Hotel Pinguin Eforie Nord

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 329 Lei pana la 1004 Lei/persoana/5 nopti  cazare, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Pinguin 3*** oferă camere moderne cu aer condiționat, în centrul stațiunii Eforie Nord, la doar 500 de metri de cea mai apropiată plajă de la Marea Neagră. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și o grădină.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi frigider. Fiecare cameră are baie cu duș, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite, precum şi un balcon.

Hotelul oferă parcare gratuită. La mai puțin de 2 minute de mers pe jos se găsesc restaurante şi magazine. Gara Eforie Nord este situată la 1 km de proprietate, iar o stație de autobuz se găsește la 100 de metri.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada. Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Pinguin Eforie Nord

Hotel Pinguin Eforie Nord

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual