Hotel PortAventura Spania - 3 Zile

Hotel PortAventura Spania

Pret: de la 581 Euro /2 adulti + 1 copil de pana la 12 ani /pachet

Perioada: 25.06 – 28.06.2020

Hotel PortAventura 4**** situat la doar 1 oră de mers cu mașina de orașul Barcelona, PortAventura® Hotel PortAventura oferă acces direct la zona mediteraneană și acces gratuit și nelimitat la parcul tematic. Proprietatea pune la dispoziție 2 piscine în aer liber, unități de cazare cu balcon și 4 restaurante.

Hotelul este o reproducere a unui sat mediteranean tipic, cu grădini și lac. Camerele au decor în culori luminoase, TV prin satelit, minibar și vedere la piscină sau grădinile hotelului. Toate camerele oferă acces gratuit la parcul PortAventura pe tot parcursul sejurului, inclusiv în zilele de check-in și check-out.

La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de acces la centrul de wellness și spa al Hotelului Caribe. Accesul este gratuit pentru anumite tipuri de camere, atunci când este precizat. Serviciile oferite includ saună, cadă cu hidromasaj, băi de aburi, sală de sport și piscină interioară, încălzită.

Restaurantul Port Regata servește mâncăruri à la carte la micul dejun. Restaurantele Buffet del Mar, Buffet del Port și La Cascada oferă micul dejun tip bufet și mâncăruri mediteraneene. La Cal Pep de lângă piscină puteți să savurați băuturi și gustări.

Hotelul este la 5 minute de mers cu mașina de plajele din Salou. PortAventura se află la cel mult 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Reus, iar gara AVE este la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina.

Barcelona se află la 1 oră de mers cu mașina, autobuzul sau trenul.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel PortAventura Spania

Hotel PortAventura Spania

Tariful include :

  • 3 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil de pana la 12 ani
  • demipensiune
  • 2 zile intrare in parc
  • asistenta turistica

Tariful nu include :

  • bilet de avion
  • transferuri
  • asigurare medicala si stormo

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual/La cerere