Hotel Posada Vidraru

hotel posada vidraru

Hotel Posada Vidraru

Perioada sejur: 01.08. 2021 – 29.12.2021

Pret: de la 210 Lei pana la 297 Lei/persoana/noapte cu mic dejun inclus, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Posada 4**** Vidraru este situat la 200 de metri de barajul Vidraru de pe râul Argeș și oferă un restaurant cu preparate din bucătăria românească și internațională. De asemenea, oaspeții beneficiază de acces gratuit la un centru de fitness, cadă cu hidromasaj și saună.

Camerele oferă TV cu ecran plat și canale prin satelit. Unele camere au balcon cu vedere la munte.

În întreaga proprietate se oferă WiFi gratuit. Hotelul are un bar în hol care serveşte diverse băuturi. Oaspeţii pot juca darts sau tenis de masă. Printre alte facilități oferite de proprietate se numără un loc de joacă pentru copii, recepție deschisă nonstop și cutie de valori.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Curtea de Argeș se află la 35 km de satul Arefu  Oaspeții se pot relaxa la lacul artificial Vidraru, creat în 1965, sau se pot bucura de excursii cu barca, ce pot fi aranjate la cerere.

Transfagarasanul prin maretia si frumuseatea sa a antrenat o puternica dezvoltare economica a zonei. Din aceasta perspective turistica, locurile mai dezvoltate sunt si cele mai cunoscute, precum barajul si lacul Vidraru, Balea Lac, Balea Cascada, Cumpana, Valea cu Pesti sau mai nou statiunea Molivisu. In aceste puncte s-au construit numeroase hoteluri, cabane si pensiuni.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Posada Vidraru

Hotel Posada Vidraru

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual