Hotel Queen Vera Mamaia - 6 Zile

hotel queen vera mamaia

Hotel Queen Vera Mamaia

Perioada sejur: 15.06. 2020 – 28.09. 2020

Pret: de la 720 Lei pana la  1530 Lei/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Queen Vera 4**** oferind WiFi gratuit, are un restaurant și este situat în Mamaia, la doar 30 de metri de Marea Neagră și de plaja cu nisip.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, minibar, zonă de relaxare și baie privată cu duș, papuci și articole de toaletă gratuite.

Facilitățile suplimentare de la Hotelul Queen Vera includ o sală de conferințe, un spațiu pentru depozitarea de bagaje și parcare gratuită.

Hotelul este la 800 de metri de Cazinoul Mamaia, la 900 de metri de teatrul de vară Albatros și la 2,3 km de Aqua Magic.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, .intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici .in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Plaja statiunii este intesata de beach baruri si terase, locuri perfecte in care va puteti ascunde de .arsita verii alaturi de un cocktail sau o cafea cu gheata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Queen Vera Mamaia

Hotel Queen Vera Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual