Hotel Rahoff Bansko - 6 Zile

hotel rahoff bansko

Hotel Rahoff Bansko

Perioada:09.12.2021-26.03.2022

Pret: de la 91 Euro pana la  180 Euro/persoana/5 nopti cazare cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Rahoff Bansko 3*** Îmbinând poziţia liniştită cu o serie de facilităţi impresionante, această proprietate fermecătoare oferă o ambianţă caldă şi un confort luminos şi elegant.

Oferind o poziţie privilegiată, care îmbină situarea .centrală cu atmosfera liniştită, acest hotel are interioare pline de căldură, un bar cu atmosferă intimă şi un restaurant rafinat. Oaspeţii se pot relaxa în salonul primitor sau pe terasa frumoasă, pot folosi sauna sau cada cu .hidromasaj sau pot face sport în sala de gimnastică compactă. De asemenea, pot admira priveliştile uimitoare din acest punct privilegiat.

Fie că alegeţi să vă relaxaţi, fie că doriţi să exploraţi, nu trebuie să rataţi facilităţile puse la dispoziţie pentru a vă răsfăţa într-o ambianţă confortabilă.

Bansko este cea mai moderna statiune de schi din Bulgaria. Orasul Bansko este situat in partea nord-estica a piciorului Pirin, la 160 km de capitala Sofia. Statiunea ofera facilitati excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Dumanov Bansko

Hotel Rahoff Bansko

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla
  • Mic dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual