Hotel Regina Maria Spa

hotel regina maria spa balchik

Hotel Regina Maria Spa

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 35 Euro pana la 41 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Regina Maria Spa 4**** situat pe malul mării, în apropiere de Grădina Botanică şi Palatul din Balcic, Hotelul Regina Maria Spa oferă unităţi de cazare cu baie privată şi WiFi gratuit. Hotelul are o terasă cu vedere pitorească la mare.

Fiecare cameră este spaţioasă, mobilată individual şi dotată cu aer condiţionat. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o baie cu halat pufos şi un balcon privat.

Oaspeţii hotelului pot beneficia gratuit de piscina interioară şi piscina sezonieră în aer liber, precum şi de toate celelalte facilităţi spa, cum ar fi sauna, baia de aburi şi sala de fitness.

Centrul spa oferă o varietate de tratamente de relaxare. Hotelul a fost distins în 2011 cu premiul Cel mai Bun Hotel de către Asociaţia Bulgară a Hotelurilor şi Restaurantelor, la categoria hoteluri litorale de 4 stele.

Balchick (Balcic) este unul dintre cele mai cunoscute orase din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Situat in partea de nord a litoralului, la 40 de km de Varna, Balchick-ul beneficiaza din plin de pozitionarea pe un teren terasat si incanta turistii cu stradutele in panta pietruite, cu cladirile sale albe cu influente mediteraneene, cu golful care ofera o priveliste incantatoare asupra marii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Regina Maria Spa

Hotel Regina Maria Spa

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul (la cerere)
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Copil 0-1,99 ani – 100% reducere;
1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla/ Studio cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere