Hotel Relax Pomorie

hotel relax pomorie

Hotel Relax Pomorie

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 28 Euro pana la 42 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Relax 3***se afla pe fasia de pamant care delimiteaza lacul sarat Pomorie de marea Neagra, oferind o ambianta romantica si potrivita pentru tratamente si proceduri balneologice. Complexul Relax*** se afla la circa 200 m. de plaja centrala a orasului Pomorie, la circa 900 m. de strada principala din Pomorie, circa 12 km. de orasul Burgas si 19 km. de statiunea Sunny Beach si orasul medieval Nessebar.

Complexul Relaxa fost dat in folosinta in 2010, fiind una din cele mai noi constructii in zona. Complexul se bucura de o pozitie privelegiata chiar pe malul marii. Camere duble moderne si dotate corespunzator, perfecte pentru un concediu linistit si relaxant.
Pomorie este o localitate situata in sudul litoralului bulgaresc, la 23 km de Burgas si 18 km de Sunny Beach. Statiunea este construita pe o peninsula ingusta, intre Marea Neagra si lacul Pomorie. Are o populatie de circa 15.000 de locuitori si poate gazdui pana la 60.000 de turisti.
Datorita vecinatatii cu lacul cu apa sarata de unde se extrage nemol terapeutic, Pomorie s-a dezvoltat si ca statiune balneara. Unele hoteluri au deschise baze de tratament moderne, cu piscine interioare si exterioare, cu bazine cu apa sarata, sali de fitness, sali de masaj sau sauna.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Relax Pomorie

Hotel Relax Pomorie

Tariful include :

  • Cazare in dubla
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Infant 0-3,99 ani – 100% reducere;
1 copil 4-11,99 ani cazat in Dubla cu 2 adulti – 100 % reducere (pat suplimentar);
1 copil 4-11,99 ani cazat in Dubla cu 1 adult – 50% reducere (pat normal);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual