Hotel Relax Sovata - 8 Zile

hotel relax sovata

Hotel Relax Sovata

Perioada sejur: 12.06 – 19.07. 2021

Pret: 1753 Lei /persoana/7 nopti cazare cu demipensiune .

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Relax 3***  se află într-o zonă liniştită a staţiunii şi prezintă o combinaţie de elemente de design rustic şi bavarez. Parcarea privată şi accesul la internet WiFi în întreaga proprietate sunt disponibile gratuit.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi un balcon. Pentru mai mult confort, unele camere includ o zonă de relaxare. Toate unităţile de cazare sunt dotate cu baie privată cu duş sau cadă şi uscător de păr.

Recepţia proprietăţii are program nonstop. Serviciul de transfer la aeroport este oferit la cerere şi la un cost suplimentar.

Oaspeţii pot lua masa la restaurant sau se pot bucura de o băutură la bar. De asemenea, se pot relaxa în grădina proprietăţii.

Sunt disponibile diverse activităţi, precum schi şi drumeţii. Hotelul se găseşte la 12 km de Praid şi la 48 km de Odorheiu Secuiesc. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Târgu Mureş, situat la 65 km de proprietate.

Sovata este un oraș în județul Mureș, Transilvania, România, format din localitățile componente Căpeți, Ilieși, Săcădat și Sovata. Este situat pe cursul superior al râului Târnava Mică, la confluența cu râul Sovata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Relax Sovata

Hotel Relax Sovata

Tariful include :

  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • Demipensiune

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual