Hotel Rio Jupiter

hotel rio jupiter

Hotel Rio Jupiter

Perioada sejur: 01.07.- 31.10.2021

Pret: de la 117 Lei pana la  194 Lei/persoana/noapte  cu mic dejun, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Rio 3*** situat în Jupiter o oferă un restaurant, un bar, o grădină şi WiFi gratuit în întreaga proprietate. Acest hotel de 3 stele asigură o recepţie deschisă non-stop şi un depozit de bagaje. Hotelul are camere de familie.

Toate camerele hotelului au balcon. Toate camerele hotelului Rio includ un dulap, un TV cu ecran plat şi o baie privată.

Proprietatea serveşte zilnic un mic dejun continental.

Hotelul oferă o terasă.

Staţiunea Mamaia se află la 50 km de hotel, iar oraşul Constanţa este situat la 43 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, situat la 67 km de hotelul Rio.

Statiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri „inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun.

Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele. In zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Rio Jupiter

Hotel Rio Jupiter

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual