Hotel Riu Helios Bay

hotel riu helios bay obzor

Hotel Riu Helios Bay

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 38 Euro pana la 96 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Riu Helios Bay 4**** este unul din hotelurile lantului spaniol RIU Hotels & Resorts, preluat de reteaua germana TUI. Situat pe plaja din nordul statiunii Obzor, se bucura de o locatie celebra, cunoscuta in trecut sub numele de “Helio-polis” (Orasul Soarelui). Inconjurat de dealuri impadurite si mici gradini, acest hotel va ofera cele mai bune conditii pentru o vacanta excelenta.

Inainte de toate, Obzor este recunoscuta de turisti drept statiunea cu cele mai spectaculoase vederi panoramice. Cu o suprafata totala de 5.000mp, complexul a fost construit in anul 2005 si renovat recent. Piscina cu apa dulce, jacuzzi, sala de gimnastica, o sauna sau un masaj .va vor ajuta sa uitati de stresul de zi cu zi intr-un mod cat mai placut. Iar seara va puteti retrage pentru un somn odihnitor intr-una din cele 286 de camere moderne si spatioase, repartizate in complexul cu 5 etaje.

Obzor este una dintre cele mai vechi statiuni de pe litoralul bulgaresc, situata la 62 km de Varna si la 35 Km de statiunea Sunny Beach

Construita la poalele muntilor Stara Planina, Obzor beneficiaza de o plaja foarte intinsa, de aproximativ 7 km, ceva mai ingusta decat in alte statiuni, dar destul de incapatoare pentru toti turistii.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Riu Helios Bay

Hotel Riu Helios Bay

Tariful include :

  • Cazare in dubla standard
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla Standard cu 1 adult – 25% reducere (pat normal);
Al 2-lea copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla Standard cu 1 adult – 75% reducere;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual