Hotel Rodica Venus - 6 Zile

hotel rodica venus

Hotel Rodica Venus

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 295 Lei pana la 680 Lei/persoana/5 nopti  cazare  , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Rodica 2** situat în staţiunea Venus de pe litoralul românesc, se află la doar 250 de metri de plajă. Are camere luminoase, izolate fonic şi un bar de zi cu terasă de vară mare.

Toate camerele sunt dotate cu TV şi au băi cu dale de ceramică, cu duş. Fiecare are şi un balcon cu 2 şezlonguri pentru relaxare. Oaspeţii au la dispoziţie o recepţie de 24 de ore pe zi.

Oaspeţii pot să joace biliard la bar, care oferă şi Wi-Fi gratuit. La hotel se oferă gratuit spaţiu pentru parcare privată.

Fiind amplasat în centrul staţiunii Venus, hotelul este aproape de o varietate de restaurante şi cafenele. Gara din Mangalia se află la 4 km de staţiune, iar Aeroportul Kogălniceanu se găseşte la 55 km.

Dupa cum am precizat, statiunea Venus este una linistita. Cu toate acestea, turisti veniti in vacanta nu au timp sa se plictiseasca in camera de hotel. Chiar daca isi ocupa intreaga zi cu plaja, acestia pot beneficia din plin de oportunitatile de distractie pe care statiunea Venus le ofera. Pe primul loc este agrementul acvatic.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Rodica Venus

Hotel Rodica Venus

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla renovata

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual