Hotel Royal Bay Kavarna

hotel royal bay kavarna

Hotel Royal Bay Kavarna

Perioada sejur: 06 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 39 Euro pana la 68 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Royal Bay 4**** situat chiar lângă o plajă a Mării Negre, proprietatea  oferă camere luminoase și WiFi gratuit. De asemenea, pune la dispoziție o piscină sezonieră, o piscină pentru copii și un program de divertisment pentru copii. Proprietatea are 2 clădiri, una amplasată pe malul mării și o anexă.

Toate unităţile de cazare sunt decorate în culori pastelate şi beneficiază de aer condiţionat. Acestea includ și un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare unitate are un balcon cu vedere la mare.

Restaurantul cochet servește preparate bulgărești tradiționale și mâncăruri mediteraneene.

La piscină sunt disponibile gratuit şezlonguri şi umbrele de soare. Recepţia deschisă nonstop de la Royal Bay asigură room service şi servicii de închirieri auto.

Royal Bay Aparthotel se află în micul district Ikantalaka, între cunoscutele staţiuni litorale Albena, Balcic şi Cavarna. Rezervaţia naturală Caliacra, cu stâncile sale spectaculoase, este situată la 18 km, iar plaja Bolata se găsește la aproximativ 20 km.

Royal Bay Aparthotel oferă parcare privată, la un cost suplimentar. Aeroportul Varna este situat la 50 km, iar oraşul plin de viaţă Varna se află la 60 km.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Royal Bay Kavarna

Hotel Royal Bay Kavarna

Tariful include :

  • Cazare in studio
  • All inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2-11,99 ani cazat cu 1 adult in Dubla sau Studio – 50 % reducere in perioada 06.05-30.06 si 25.08-30.09 si fara reducere in perioada 01.07-24.08.2020;

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual