Hotel Santa Beach Agia Triada - 8 Zile

hotel santa beach agia triada

Hotel Santa Beach Agia Triada

Perioada sejur: 01 Iunie 2020 – 30 Octombrie 2021

Pret: de la 318 Euro pana la  382 Euro/persoana/7 nopti cazare, pret in functie de perioada de sejur.

Hotel Santa Beach 4**** Acest hotel de pe litoral este situat lângă plaja cu steag albastru Galaxias, la 19 km de Salonic şi la 9 km de Aeroportul Macedonia între satele Epivates Nei şi Agia Triada.

Toate camerele şi suitele Hotelului Santa Beach sunt complet renovate şi au balcon privat, cu vedere superbă. Fiecare are aer condiţionat şi oferă TV prin satelit, minibar şi seif. La cerere sunt disponibile camere pentru nefumători şi pentru oaspeţi cu mobilitate redusă.

De asemenea, există o piscină în aer liber, cu un .snack-bar la piscină, lounge-ul de vin Kassiopeia, cu servicii complete de bar şi restaurantul gourmet Andromeda, care serveşte specialităţi .mediteraneene şi greceşti şi are vedere spectaculoasă la mare.

Hotelul găzduieşte un generos centru de conferinţe şi de afaceri, care include servicii de secretariat şi acces la internet, precum şi facilităţi de interior şi exterior pentru banchete de până la 400 de persoane.

Hotelul Santa Beach beneficiază de o amplasare favorabilă, oferind numeroase posibilităţi pentru a merge la cinematografe, parcuri de divertisment şi în locuri cu viaţă de noapte, pentru a explora drumurile vinului din Grecia de Nord, pentru cumpărături şi pentru a călători cu maşina la Muntele Athos sau la plajele din Halkidiki.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Santa Beach Agia Triada

Hotel Santa Beach Agia Triada

Tariful include :

  • 7 nopţi cazare in camera dubla
  • All Inclusive
  • Asistență turistică locală

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxa hotelieră - se achită la recepție de catre client.
  • Alte taxe şi cheltuieli personale.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual