Hotel Sara Neptun - 6 Zile

hotel sara neptun

Hotel Sara Neptun

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 253 Lei pana la 642 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Sara 3*** situat în Neptun, la 60 de metri de Rezervația de stejari Stejarii Brumarii, are o grădină, o terasă și un bar. Situată la aproximativ 400 de metri de Paradis Land Neptun, proprietatea se află aproape de plaja La Steaguri. Unitatea de cazare oferă WiFi gratuit în zonele publice.

Toate camerele includ TV cu ecran plat și aer condiționat, iar anumite camere ale Hotelului Sara au balcon. Toate camerele oferă baie privată cu cadă.

Puteţi începe dimineaţa cu micul dejun la hotel, iar la mică distanţă de mers pe jos se găsesc mai multe restaurante unde puteţi lua prânzul sau cina.

Hotelul oferă o recepție deschisă nonstop, depozit de bagaje și un loc de joacă pentru copii. Vă puteți relaxa în grădina din jurul proprietății și puteți face un grătar sau puteți merge la pescuit.

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu se află la 56 km de proprietate.

Plaja din Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Tot pe plaja este amenajat si Punctul de Salvamar deschis pe durata intregului sezon. Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste „La Steaguri” si este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Sara Neptun

Hotel Sara Neptun

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard parter
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual