Hotel Selena Balchik

hotel selena balchik

Hotel Selena Balchik

Perioada sejur: 01 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 19 Euro pana la 27 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Selena 3***  este situat în centrul oraşului Balcic, în faţa portului de iahturi şi la doar 500 de metri de Palatul Balcic. Hotelul are o terasă şi oferă acces Wi-Fi gratuit. În faţa hotelului este disponibilă o parcare gratuită.

Camerele Hotelului Selena sunt dotate cu TV LCD cu canale prin cablu, frigider şi balcon. De asemenea, unele camere au o chicinetă complet utilată.

Restaurantul serveşte preparate delicioase din bucătăria bulgară şi internaţională şi oferă vedere la apă. Barul serveşte băuturi răcoritoare.

Hotelul este amplasat în apropiere de Grădina Botanică şi de Palatul Reginei.

Balchick (Balcic) este unul dintre cele mai cunoscute orase din punct de vedere turistic ale Bulgariei. Situat in partea de nord a litoralului, la 40 de km de Varna, Balchick-ul beneficiaza din plin de pozitionarea pe un teren terasat si incanta turistii cu stradutele in panta pietruite, cu cladirile sale albe cu influente mediteraneene, cu golful care ofera o priveliste incantatoare asupra marii.

Orasul Balchick a cunoscut de-a lungul vremii perioade de dezvoltare, fiind in timpul dominatiei elene un important centru comercial si port important la Marea Neagra, mai tarziu, a devenit una dintre cele mai dezvoltate piete de cereale.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Selena Balchik

Hotel Selena Balchik

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul (la cerere)
  • Servicii de masa
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere