Hotel Sol Nessebar Palace

hotel sol nessebar palace

Hotel Sol Nessebar Palace

Perioada sejur: 04 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 41 Euro pana la 101 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Sol Nessebar Palace 5*****  pune la dispoziţie o ofertă all inclusive cu numeroase opţiuni, precum şi o varietate de facilităţi şi programe de divertisment. Oaspeţii complexului se pot bucura şi de noul parc acvatic sezonier, cu 5 tobogane de apă şi .mai multe piscine, care fac parte din oferta all-inclusive şi funcţionează de la începutul lunii iunie până la sfârşitul lunii. septembrie, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de programul hotelier. În plus, un punct de atracţie unic, Rocky River, duce oaspeţii de-a lungul plajei şi la o piscină din pădure şi pe lângă terasele de pe malul mării.

Hotelul oferă oaspeţilor săi piscină interioară şi piscină în aer liber, cu terasă, şezlonguri şi umbrele de soare gratuite în jurul piscinelor şi pe terasele de pe plajă. Serviciile spa includ o varietate de masaje şi tratamente de înfrumuseţare, precum şi acces la o cadă cu hidromasaj, saună şi baie de aburi.

Personalul hotelului oferă divertisment, iar copiii se pot bucura de Clubul Copiilor. De asemenea, aveţi la dispoziţie biliard, darts, închirieri de biciclete şi o sală de jocuri. Proprietatea oferă un teren de tenis şi un teren multifuncţional pentru baschet, volei sau fotbal.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Sol Nessebar Palace

Hotel Sol Nessebar Palace

Tariful include :

  • Cazare in dubla park view
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( la cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

Copil 0-1,99 ani – 100% reducere;
1 copil 2-11,99 ani cazat in camera Dubla cu 1 adult – 30% reducere;
2 copii 2-11,99 ani cazati in camera cu 1 adult – 50% reducere (fiecare copil);

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual