Hotel Sulina Mamaia - 6 Zile

hotel sulina mamaia

Hotel Sulina Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 569 Lei pana la 1308 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Sulina 4**** a fost renovat complet in primavara 2016 si, cu aceasta ocazie, reclasificat la 4 stele. In prezent, ofera spatii de cazare de 3 si 4 stele, diferenta intre cele doua. tipuri de camere fiind doar de spatiu – cele de 4 stele sunt mai mari.

Ca si noutate,  isi intampina acum oaspetii cu o noua arhitectura plina de eleganta,. cu un restaurant nou, o frumoasa terasa exterioara, cu lift si cu un etaj suplimentar. Toate intr-un decor elegant, in care predomina albul.

Hotelul este situat in zona de sud a statiunii Mamaia, pe faleza, invecinandu-se cu Hotel .Flora si Hotel Doina si la doar cateva minute de mers pe jos de Aqua Magic, Cazino sau Satul de Vacanta.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri.

Plaja este acoperita cu nisip fin, fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare. Pentru siguranta, protectia si confortul trustilor, pe plaja sunt amenajate puncte de Salvamar, corturi de prim ajutor, toalete si puncte de colectare selectiva a deseurilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Sulina Mamaia

Hotel Sulina Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual