Hotel Sunset Resort Pomorie

hotel sunset resort pomorie

Hotel Sunset Resort Pomorie

Perioada sejur: 04 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 28 Euro pana la 57 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Sunset Resort 5***** este un complex cu dotări de lux situat în oraşul Pomorie, la numai 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional Burgas și de renumita stațiune Sunny Beach.

Complexul este format din 5 clădiri situate pe o suprafață întinsă care include 4 piscine în aer liber, grădini cu flori și colțuri plăcute de relaxare, toate fiind situate chiar lângă plajă. Majoritatea apartamentelor oferă vedere magnifică la Marea Neagră. Unele dintre acestea oferă vedere panoramică excelentă la Munții Balcani.

Puteţi degusta vinuri bulgărești albe și roșii de la una dintre cele mai bune crame din oraş, situată chiar lângă Sunset Resort.

Complexul oferă 9 baruri de cocteiluri şi cafenele, 3 baruri la piscină, precum și 4 restaurante à-la-carte. Puteţi lua masa la restaurantul pescăresc Mediterraneo, la .restaurantul franţuzesc La Bohème, la restaurantul sushi Asia sau la restaurantul italian Venezia. Aveţi la dispoziţie alte 5 restaurante principale, situate în diverse clădiri, care oferă mic dejun şi regim de demipensiune sau all inclusive.

Puteţi să vă relaxaţi la centrul spa și de wellness și să vă destindeţi la centrul de bowling ultramodern. Oferta all inclusive include șezlonguri și umbrele de soare gratuite.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Sunset Resort Pomorie

Hotel Sunset Resort Pomorie

Tariful include :

  • Cazare in dubla standard
  • Mic Dejun
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual