Hotel Trakia Plaza

hotel trakia plaza sunny beach

Hotel Trakia Plaza

Perioada sejur: 15 Mai 2020 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 32 Euro pana la 57 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Trakia Plaza 4**** este situat intr-una dintre cele mai frumoase .statiuni de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, Sunny Beach. Plaja cu nisip fin, distinsa cu Blue Flag, se afla la mica distanta de hotel. De asemenea, distanta mica fata de centrul statiunii, unde exista foarte multe restaurante, magazine si baruri, il fac foarte accesibil si atragator pentru turistii care doresc liniste si distractie in acelasi timp.

Trakia Plaza a fost construit in anul 2003 in forma de vela, cladirea avand in total 9 etaje si 171 spatii de cazare confortabile, inconjurate de o gradina foarte frumos amenajata, plina de verdeata, si de o piscina in aer liber. Complexul functioneaza in regim All Inclusive, mesele fiind servite la restaurantul „Chuchura”, unul dintre cele mai vechi si renumite restaurante din Sunny Beach.

Toate camerele complexului de 4* ofera confort si intimitate, doua dintre principalele ingrediente ale unei vacante reusite. Mobilate minimalist, spatiile de cazare dispun de toate facilitatile necesare atat pentru mini-vacante, cat si pentru sejururile prelungite.

Dotari camere : Toate camerele dispun de balcon mobilat, aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, TV, telefon.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Trakia Plaza

Hotel Trakia Plaza

Tariful include :

  • Cazare in dubla
  • All Inclusive
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul ( La Cerere )
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de Statiune – 7 euro/persoana/sejur; *pentru sejururi mai mari de 7 nopti se aplica taxa suplimentara 1 euro/persoana/zi.
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

1 copil 2 – 12,99 ani cazat in camera Dubla cu 2 adulti – 100% reducere (pat suplimentar);
1 copil 0-1,99 ani cazat – 100% reducere(pat suplimentar)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere