Hotel Union Eforie Nord - 6 Zile

hotel union eforie nord

Hotel Union Eforie Nord

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 542 Lei pana la 1412 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Union 3***  beneficiind de o locație perfectă, la doar 30 de metri de plaja din stațiunea estivală Eforie Nord de lângă orașul Constanța, pe litoralul pitoresc al Mării Negre,  reprezintă o destinație de vară ideală.

Oaspeții pot petrece un sejur relaxant, de neuitat, bucurându-se de soare la piscină, care reciclează întreaga cantitate de apă la fiecare 4 ore.

Oaspeții pot explora zona înconjurătoare și pot .lua masa la restaurantul hotelului, care servește preparate delicioase din bucătăria locală și internațională, într-o atmosferă plăcută.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Union Eforie Nord

Hotel Union Eforie Nord

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual