Hotel Valul Magic Eforie Nord - 6 Zile

hotel valul magic eforie nord

Hotel Valul Magic Eforie Nord

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 317 Lei pana la 978 Lei/persoana/5 nopti  cazare, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Valul Magic 3*** este amplasat in zona central-sudica a statiunii, la o distanta de aproximativ 350 de metri de plaja, in vecinatatea Hotelului Europa si la aproximativ 100 m de gara.

Unitatea de cazare a fost complet renovata si va ofera 52 de camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente dotate cu frigider, TV cu cablu, balcon si aer conditionat. Pe langa facilitatile de cazare, va sta la dispozitie cu un restaurant cu terasa generoasa unde puteti servi o gama variata de preparate culinare.

Camerele  sunt dotate cu: frigider, aer conditionat, TV LED cu cablu, plasa de tantari, bai proprii – cabina de dus, balcoane cu mobilier.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii plaja este mai lata si accesul se face direct.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Valul Magic Eforie Nord

Hotel Valul Magic Eforie Nord

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla cu balcon

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual