Hotel Venus Eforie Nord - 6 Zile

hotel venus eforie nord

Hotel Venus Eforie Nord

Perioada sejur: 01.09 – 05.09. 2021

Pret: de la 294 Lei/persoana/5 nopti  cazare

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Venus 2** situat pe promenada de la malul Mării Neagră, în Eforie Nord, acest hotel are un restaurant. Unele camere sunt dotate cu balcon și toate oferă zonă de relaxare și baie privată cu duș.

Gara Eforie Nord este la 1 km, iar Constanța, cel mai apropiat oraș, se află la 12 km de Hotelul Venus. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este situat la 40 km de proprietate.

EFORIE NORD este a doua mare statiune a litoralului romanesc. Pozitionata la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanta, pe drumul de legatura cu orasul Mangalia, Eforie Nord este o statiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate. Imbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca statiunea sa fie deschisa turistilor pe durata intregului an.

Bazele de tratament din statiune atrag anual un numar mare de turisti romani si straini, oferindu-le tratamente moderne si cure folosind factorii naturali din zona. Fiind o statiune in continua expansiune, Eforie Nord isi schimba infatisarea de la an la an. Pe langa hotelurile si terasele cu renume din statiune, apar de la un sezon la altul vile sau pensiuni, terase sau restaurante noi, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Venus Eforie Nord

Hotel Venus Eforie Nord

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual