Hotel Venus Mamaia - 6 Zile

hotel venus mamaia

Hotel Venus Mamaia

Perioada sejur: 01.06 – 15.09. 2021

Pret: de la 459 Lei pana la 1186 Lei/persoana/5 nopti  cazare cu mic dejun, pret in functie se perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Venus 3*** situat în centrul stațiunii Mamaia, la 200 de metri de plajă, oferă Wi-Fi gratuit, restaurant, bar cu terasă de vară și acces la o zonă de plajă privată, la un cost suplimentar.

Toate camerele și suitele cu aer condiționat au balcon, TV prin cablu, frigider și baie privată cu duș. Unele unități au și zonă de relaxare.

Se oferă parcare privată gratuită. Hotelul se află la. 2,6 km de Aqua Magic, la 700 de metri de Castel Summer Club și la 1,1 km de Cazinoul Mamaia.

Statiunea Mamaia a fost inzestrata cu una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa. Aceasta se intinde pe o distanta de aproape 10 kilometri, intre orasele Constanta si Navodari, iar latimea sa atinge adesea 200 de metri. Plaja este acoperita cu nisip fin, .fara pietre si scoici in exces, iar intrarea in apa se face lin, adancimea marii crescand treptat pe o distanta destul de mare.

Plaja statiunii este intesata de beach baruri si terase, locuri perfecte in care va puteti ascunde de arsita verii alaturi de un cocktail sau o cafea cu gheata.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Venus Mamaia

Hotel Venus Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in camera dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personal

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual