Hotel Vis Eforie Nord

hotel vis eforie nord

Hotel Vis Eforie Nord

Perioada sejur: 01.07 – 31.10.2021

Pret: de la 60 Lei pana la  204 Lei/persoana/noapte  , pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Vis 3***  situat în Eforie Nord, pe malul lacului Belona şi la 100 de metri de plaja cu nisip, hotelul .oferă camere cu aer condiţionat, balcon şi acces la internet Wi-Fi, precum şi un bar cu terasă.

Toate camerele au vedere la mare sau la lac, TV cu ecran plat cu canale. prin cablu şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeţii pot pescui în lacul Belona sau pot face împachetări cu nămol lângă lacul Techirghiol din apropiere. De asemenea, hotelul oferă un loc de joacă pentru copii şi parcare privată gratuită.

Cel mai apropiat restaurant este la 100 de metri, iar promenada de lângă mare, cu multe magazine şi baruri, este la câţiva paşi.

Gara din Eforie Nord este la 150 de metri, iar cea mai apropiată staţie de autobuz se află la mai puţin de 300 de metri.

Statiunea Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 kilometri, iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Vis Eforie Nord

Hotel Vis Eforie Nord

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual