Hotel Vita Park Albena - 1 Zi

hotel vita park albena

Hotel Vita Park Albena

Perioada sejur: 20 Mai 2020 – 10 Octombrie 2021

Pret: de la 29 Euro pana la 58 Euro/persoana/ noapte, pret in functie de perioada sejurului.

Hotel Vita Park 3***  înconjurat de verdeaţă, este la aproximativ 900 de metri de plaja din partea de sud-vest a staţiunii Albena. Oaspeţii au acces gratuit la parcul acvatic cu piscine şi tobogane cu apă, situat la 5 minute de mers pe jos. Conexiunea WiFi este gratuită.

Hotelul oferă servicii all inclusive plus, cu posibilitatea de a lua masa în mai multe localuri. Oaspeţii se pot bucura de seri cu meniu tematic la restaurantul principal, de diverse preparate la un restaurant gourmet şi de mâncăruri bulgărești, cu muzică live, la o tavernă. Barul din hol servește băuturi răcoritoare. Restaurantul Green Forest de pe plajă oferă prânzuri ușoare.

Toate camerele hotelului au aer condiţionat, TV prin cablu, birou şi baie cu duş. Unele camere au balcon, iar altele au chicinetă.

Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la plajă, la fiecare 30 de minute, între orele 09:00 – 17:00. Tariful camerei include 2 şezlonguri şi 1 umbrelă de soare.

Oaspeţii pot practica sporturi acvatice, inclusiv scufundări, schi nautic şi windsurfing sau pot juca volei de plajă, tenis, minigolf şi nu numai. Hotelul are loc de joacă, club pentru copii şi piscină pentru copii. Există o piscină mare în aer liber şi sunt oferite servicii de masaj.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Vita Park Albena

Hotel Vita Park Albena

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla
  • All inclusive Plus
  • Asistenta turistica

Tariful nu include :

  • Transportul (la cerere)
  • Asigurare medicala si storno
  • Taxa de statiune 1,5 euro/ zi/ persoana
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Reduceri si suplimente :

infantul (0 – 1.99 ani) – 100% reducere;

Intrare gratuita la parcul acvatic “Aqua Mania” in perioada 01.06 – 15.09.2020 si acces la piscinele din aquapark, tobogane, sezlonguri si umbrele in limita disponibilitatii.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual / Autocar la cerere