Hotel Wels Sfantu Gheorghe

hotel wels sfantu gheorghe

Hotel Wels Sfantu Gheorghe

Perioada sejur: 01.07 – 31.10.2021

Pret: de la 161 Lei pana la  177 Lei /persoana/noapte, pret in functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Hotel Wels 4**** este situat pe malul drept al braţului Sf. Gheorghe al Dunării, în Bălţenii de Sus, judeţul Tulcea. Oferă vederi panoramice peste fluviu.

Hotelul este o bază de plecare ideală pentru a explora regiunea şi pentru a face excursii cu barca cu motor prin Delta Dunării sau excursii pentru privitul păsărilor. Schi nautic, plimbări cu căruţa şi plimbări cu tractoraşul pentru copii sunt de asemenea oferite.

Restaurantul are un şemineu plăcut şi un bar cu muzică la pian. Serveşte specialităţi locale, preparate din produse naturale. Puteţi lua masa şi pe terasa care cu vederea la Deltă.

Mai sunt disponibile un loc de joacă pentru copii, călărie pe ponei şi şezlonguri pe mica plajă a hotelului Wels. Sunt organizate nopţi cu foc de tabără şi dans.

Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, nu este de ajuns sa citesti aceste randuri, ci trebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si abia atunci iti vei da seama cat de bogati suntem cu un asemenea loc mirific supranumit Raiul pasarilor si a pestilor.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Wels Sfantu Gheorghe

Hotel Wels Sfantu Gheorghe

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Servicii de masa
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual