Hotel Zenith Conference Mamaia - 6 Zile

hotel zenith conference spa mamaia

Hotel Zenith Conference Mamaia

Perioada sejur: 05.06-10.06.2021 ; Pret: 525 Lei/persoana/ 5 nopti cazare cu mic dejun

Perioada sejur: 10.06-15.06.2021 ; Pret: 615 Lei/persoana/ 5 nopti cazare cu mic dejun

Perioada sejur: 15.06-20.06.2021 ; Pret: 665 Lei/persoana/ 5 nopti cazare cu mic dejun

Hotel Zenith Conference & Spa 4****

Zenith – Top Country Line – Conference & Spa se află la malul mării, în partea nordică a stațiunii Mamaia și oferă centru spa, centru de conferințe deschis pe tot parcursul anului și piscină sezonieră. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în tot hotelul.

Centrul spa este disponibil la un cost suplimentar și oferă vedere frumoasă la mare în toate anotimpurile. Acesta are cadă cu hidromasaj și saună uscată, unde puteți să admirați vederea frumoasă la Marea Neagră. Hotelul oferă o gamă de activități de wellness, cum ar fi saună cu aburi și uleiuri esențiale, cameră de sare, dușuri senzoriale, cu aromoterapie, cromoterapie, masaje la un cost suplimentar și solar cu vedere la plajă. Puteți să savurați băuturi la bar sau să înotați la piscina în aer liber.
Mese de biliard, jocuri de darts, șah sau table pot fi închiriate la recepția hotelului sau la bar. Copiii beneficiază de loc special unde pot să vizioneze desene animate, să deseneze sau să se joace sub supravegherea unui adult.

Camerele mici, dar confortabile de la Zenith – Top Country Line – Conference & Spa au TV LED cu 100 de canale prin cablu, minibar de 35 de litri, seif, draperii opace, halate de baie, papuci și articole de toaletă. Unele camere sunt orientate direct spre est și oferă vedere superbă la răsărit și mare. Tariful acestor camere este mai mare. Toate camere au aer condiționat și balcon.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Zenith Conference Mamaia

Hotel Zenith Conference Mamaia

Tariful include :

  • 5 nopti cazare in dubla standard
  • Mic Dejun

Tariful nu include :

  • Transportul
  • Taxa de statiune
  • Alte taxe si cheltuieli personale

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual