Israel in 4 zile - 4 Zile

Israel in 4 zile

Pret: 360 Euro / persoana/pachet

DATE DE PLECARE 2020 : 04.05; 27.05

Itinerariu:Haifa – Cana Galileii – Muntele Tabor – Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierusalim, Muntele Măslinilor, Muntele Sion, Via Dolorosa – Bethleem – Mănăstirea Hozeva

Haifa e locul ce combină influențele arabe și est-europene, tradiția cu modernul. Una dintre atracțiile principale ale orașului este Muntele Carmel, ce oferă o p.noramă minunată asupra orașului. Pe munte se află locul sfânt Bahai, ce cuprinde Casa Universitara a Justiției și Altarul lui Bab și parcul Gan Haem. Templul Baha’i, supranumit biserica tuturor religiilor, a fost finalizat în anul 1953 și a. devenit în scurt timp una dintre principalele atracții. turistice din Haifa, oraș cunoscut drept centrul religiei Baha’i și al treilea oraș ca mărime din Israel.

Nazareth situat în partea nordică a Israelului, Nazareth este cel mai populat oraș arab din Israel, având aproximativ 80.000 locuitori (69% musulmani, 31% crestini). Orașul Nazareth este descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos, grație acestui fapt, orașul este un centru de pelerinaj creștin. În sec al XIX lea s-au construit în oraș numeroase biserici și mănăstiri.

Ierusalim este așezat în Orientul Mijlociu, considerat oraș sfânt pentru credințele iudaică, creștină și musulmană. Orașul care numără astăzi aproximativ 800.000 locuitori cu o zbuciumată. istorie antică și medievală, s-a extins din a doua jumătate a secolului al XIX-lea în afara zidurilor cetății vechi, mai cu seamă în partea de vest, care acoperă în zilele noastre cea mai mare parte a suprafeței orașului.

Bethleem (casa pâinii, traducere din ebraică) este situat la 10 km sud de Ierusalim, care, din anul 1996, a intrat sub Administrația Autorității Naționale Palestiniene. Jumătate dintre locuitorii orașului sunt creștini, jumătate sunt musulmani. Biserica Nașterii Domnului este cea. mai veche biserică creștina din Țara Sfântă, ridicată din ordinul împăratului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mântuitorului.

Informatii suplimentare la Pan European TravelIsrael in 4 zile

Israel in 4 zile

Zi 1
Ziua 1. Bucuresti - Tel Aviv – Haifa – Nazareth

Zi 2
Ziua 2. Muntele Fericirilor – Capernaum – Ierihon

Zi 3
Ziua 3. Ierusalim – Muntele Maslinilor – Via Dolorosa

Zi 4
Ziua 4. Hozeva – Bethleem, Biserica Nasterii – Ierusalim, Muntele Sion

Tariful include :

  • Transport avion București – Tel Aviv – București,
  • 3 nopţi cazare la hoteluri de 4* și 3*(categoria este valabilă pentru Israel)
  • Demipensiune
  • Transport cu autocar cu aer condiţionat, conform programului,
  • Preot însoţitor din partea agenţiei si ghid vorbitor de limba Română.

Tariful nu include :

  • Taxe de aeroport: 165 € (taxe de aeroport + intrări la obiective)
  • Casti, Tips & porter în valoare de 5 Euro de persoană pe zi (se plătește obligatoriu in Israel)
  • Mesele de prânz
  • Cheltuieli personale.
Expand/Inchide
Suplimente :

Supliment de single 95 €

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Avion