Jacaranda Indian Ocean Beach Club Kenya - 8 Zile

Jacaranda Indian Ocean Beach Club Kenya

Plecari in perioada: 03 Martie 2021 – 28 Aprilie 2021

Pret: de la 937 Euro pana la 988 Euro /persoana/pachet 7 nopti cu masa demipensiune

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Jacaranda Indian Ocean Beach Club 4****hotelul pe plajă se află la Diani Beach, cel mai apropiat aeroport este Mombasa.

La recepția deschisă 24 de ore din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 100 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un schimb valutar, room-service, un serviciu de spălătorie, o sală de conferințe și un centru de afaceri.

În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea satului de vacanță.

Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută în camere. Pe balcon sau pe terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea spre mare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai.

Echiparea este completată de un telefon și canale prin satelit. Baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Complexul oferă camere de nefumători.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Jacaranda Indian Ocean Beach Club Kenya

Jacaranda Indian Ocean Beach Club Kenya

Tariful include :

 • Transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania GullivAir;
 • 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • 7 nopti cazare in camera dubla standard
 • Masa :Demipensiune
 • Asistenta turistica in limba engleza pe toata perioada sejurului

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 290 euro/persoana
 • Taxa de viza, 50 USD/ persoana;
 • Asigurare medicala si storno
 • Excursiile optionale;
 • Alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi).
 • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Note :

Taxele de aeroport sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

CONDITII DE INTRARE IN KENYA IN CONTEXTUL COVID-19:

Pentru intrarea in Kenya este obligatorie prezentarea unui test molecular de tip PCR cu rezultat negativ. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;
Turistii trebuie sa aiba o temperatura corporala sub 37.5C i sa nu prezinte simptome gripale;
Este obligatorie completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmtoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ si prezentarea la sosirea n acest stat a codului QR receptionat pe email;
Pasagerii care sosesc in Kenya pot fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri, iar autoritatile medicale pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.
Turistii care se deplaseaza spre Kenya trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.
Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

OBSERVATII :

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC (NU TEMPORAR) VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE
DE PASAPORT;
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);
Autoritatile din Kenya nu solicita vaccinarea obligatorie pentru turistii care sosesc din Europa; Conform Ambasadei Kenyei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. Este recomandata vaccinarea impotriva febrei galbene (si detinerea Carnetului Galben de Vaccinari) precum si impotriva febrei tifoide, a hepatitei A & B, a difteriei si poliomielitei;
Cetatenii romani se pot adresa Institutului National de Sanatate Publica Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile pentru a obtine informatii cu privire la tipurile de vaccinuri care trebuie efectuate, inainte de a calatori in Kenya;
De asemenea, va recomandam achizitionarea unor medicamente antimalarie, dar nu inainte de a contacta medicul de familie. Malaria este o boala transmisa de tantari, sprayul antitantari fiind un obiect obligatoriu in bagaj.

INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI DE KENYA:

Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare.
incepnd cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke in vederea obinerii n prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
Pentru viza cu o singura intrare Single Journey Visa (Business or Tourism), costul este de 50 USD.
Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copiii au nevoie de pasaport;
Pentru informaii suplimentare cu privire la pasii de urmat in

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion