Marele Mickey Disneyland Paris - 4 Zile

Marele Mickey Disneyland Paris

Pret: 368 Euro/persoana/ pachet

Perioada: 11.01.2020 – 03.05.2020

Program: Marele band de Craciun al lui Mickey : Un tap dance ca pe Broadway va asteapta la teatrul Animagique din Parcul Walt Disney Studio. Intra in spiritul Craciunului si danseaza si tu pe ritmul colindelor in timp ce Mickey te incanta cu magia lui la tobe.

Disneyland Paris este o destinatie de vacanta de vis pentru intreaga familie. Deschis in anul 1992, acest loc extraordinar cuprinde aproape 40 de km. patrati unde distractia, emotiile, adrenalina si multe personaje din lumea Disney se imbina pentru o experienta de neuitat. Atunci cand directorii din cadrul companiei Disney si-au dat acordul. pentru. inceperea constructiei proiectului Euro Disneyland, la mijlocul anilor 80, inginerii au stiut ca vor trebui sa construiasca un taram magic special si total diferit de cele deja existente.  Disneyland Paris Oferta Speciala

Disneyland Paris este o lume extraordinara ce merita explorata in cele mai mici detalii; turistii. prefera sa isi faca o vacanta intreaga numai in minunata lume Disney. Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanţă de centrul Parisului şi se .află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne. 

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese şi de divertisment .şi şapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disneycare. s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) şi primul care a fost deţinut şi operat de Disney.

Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park , a fost deschis publicului pe 16 martie 2002.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Tinutul Secuiesc

Marele Mickey Disneyland Paris

Pretul include:

  • cazare 3 nopti intr-un hotel Disney
  • bilete de acces la ambele parcuri in timpul sejurului
  • fastpass standard
  • intalnire cu personajele Disney la hotel
  • timp de magie in plus

Pretul nu include:

  • taxe locale turistice
  • alte servicii decat cele mentionate
  • transport avion Bucuresti-Paris-Bucuresti
  • transfer aeroport-hotel-aeroport
Expand/Inchide
Nota:

Oferta de pret este valabila pentru un timp limitat si se va confirma doar in functie de disponibilitate.

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul: