Nefeli Villas Suites Halkidiki - 8 Zile

Nefeli Villas Suites Halkidiki

Perioada de inchiriere: 23 Mai 2021 – 30 Septembrie 2021

Pret: de la 964 pana la  2184 Euro/vila pt 8 adulti/saptamana, pret functie de perioada de sejur.

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Nefeli Villas & Suites 4****

Localizare: in peninsula Halkidiki, in partea de sud-vest a peninsulei Kassandrala 1,5 km de centrul statiunii Nea Skioni, la 110 km de orasul SalonicComplexul este alcătuit din clădiri mici construite în stil arhitectural tradițional.

Situată în oraşul Kassandria din Halkidiki, Nefeli Villas and Suites beneficiază de o locaţie la malul mării şi are o zonă de plajă privată. Proprietatea este situată la poalele muntelui, chiar lângă staţiunea Nea Skioni.

Villa 4 dormitoare (~ 130 mp, gradina 600-900 mp) Stil maisonette. Camera de zi, bucătărie, zonă de luat masa, canapea, duș / WC (la etajul superior), baie cu cadă (la etajul inferior), 4 dormitoare. Curățenie in camere și schimbarea lenjeriei – de 2 ori pe săptămână.

Tipul de masa : mic dejun , demipensiune (la cerere)

Nu există facilități pentru persoane cu dizabilități

Animale de companie – la cerere. CONTRA COST. Locatia permite animale de dimensiuni mici (la cerere)

Printre facilităţile oferite de proprietate se numără un minimarket şi un bar pe plajă, care serveşte numeroase băuturi şi gustări. Serviciul gratuit de menajeră este oferit la fiecare 3 zile. Un mic dejun grecesc este servit zilnic la restaurantul Aelia al complexului, unde pot fi savurate meniuri greceşti inovatoare.

Nefeli Villas Suites Halkidiki

Situate în clădiri cu două niveluri, unităţile de cazare de la Nefeli Villas and Suites au aer condiţionat, living spaţios, bucătărie complet utilată, TV prin satelit şi acces gratuit la internet WiFi.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Senior Voyage Tinutul Secuiesc

Nefeli Villas Suites Halkidiki

Bratul Kassandra a fost numit asa dupa numele regelui Macedoniei Kassandros. Kassandra este cel mai vestic brat al peninsulei, si cel mai apropiat de orasul Thessaloniki.

Fiind cel mai popular si cel mai locuit brat al peninsulei Halkidiki, Kassandra dispune de cea mai mare gama de hoteluri, pensiuni, taverne, baruri, plaje cu facilitati pentru practicarea sporturilor nautice.

Viata de noapte activa atrage oameni nu numai din Kassandra, ci si din alte zone ale peninsulei Halkidiki, chiar de la Salonic. Kassandra este cea mai buna alegere pentru cei care prefera destinatiile pline de viata, cu viata de noapte activa, diverse posibilitati de divertisment si de petrecere a timpului liber.

Pretul include:

  • cazare /vila 4 dormitoare pt 8 adulti/saptamana
  • asistenta turistica

Pretul nu include:

  • Transportul
  • Taxa hoteliera, se achita la cazare
  • Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno
  • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Nota:

Taxele locale nu sunt incluse

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul: