Neptune Paradise Beach Kenya - 8 Zile

Neptune Paradise Beach Kenya

Plecari in perioada: 03 Martie 2022 – 28 Aprilie 2022

Pret: de la 1119 Euro pana la 1177 Euro /persoana/pachet 7 nopti cu masa all inclusive

Reducere deja aplicata ! Atentie locuri limitate !

Neptune Paradise Beach 4****situat într-o grădină tropicală de pe coasta de sud a staţiunii Diani Beach, acest complex asigură un centru spa şi facilităţi de saună. Fiecare cameră este dotată cu TV prin satelit. Oaspeţii se pot bucura de 4 restaurante şi 4 baruri.

Toate camerele  au aer condiţionat, un balcon cu vedere la grădină, un mic frigider şi un fierbător electric. Baia privată include un uscător de păr.

Resortul are o piscină cu apă dulce. Complexul include facilităţi de biliard şi 2 terenuri de tenis. Centrul 5senses Sea Spa asigură masaje, 2 căzi cu hidromasaj şi o saună.

Peponi serveşte micul dejun, prânzul şi cina, iar restaurantul Olive Kitchen de lângă piscină oferă gustări la prânz şi un meniu à la carte seara. Restaurantul Deck are vedere la Oceanul Indian, iar restaurantul Jungle de lângă piscină serveşte sandvişuri în timpul zilei şi meniuri fixe seara. De asemenea, există 2 baruri lângă piscină, un bar principal şi un bar pe barcă.

Kenya este o tara situata in partea de est a Africii, avand capitala la Nairobi. Se invecineaza cu Etioptia la nord, Somalia la est, Tanzania la sud, Uganda la vest si Sudanul de Sud la nord-vest, iar in sud-est este marginita de Oceanul Indian.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Neptune Paradise Beach Kenya

Neptune Paradise Beach Kenya

Tariful include :

 • Transport cu avionul Bucuresti - Mombasa si retur, zbor direct cu compania GullivAir;
 • 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • 7 nopti cazare in camera dubla superioara garden view
 • Masa :All Inclusive
 • Asistenta turistica in limba engleza pe toata perioada sejurului

Tariful nu include :

 • Taxe de aeroport 290 euro/persoana
 • Taxa de viza, 50 USD/ persoana;
 • Asigurare medicala si storno
 • Excursiile optionale;
 • Alte mese sau bauturi decat cele mentionate in oferta;
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (soferi, personal hotelier, ghizi).
 • Alte taxe si cheltuieli personale
Expand/Inchide
Note :

Taxele de aeroport sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna ianuarie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

CONDITII DE INTRARE IN KENYA IN CONTEXTUL COVID-19:

Pentru intrarea in Kenya este obligatorie prezentarea unui test molecular de tip PCR cu rezultat negativ. Rezultatul testului trebuie sa fie prezentat in format tiparit, in limba engleza. Rezultatul testului PCR trebuie sa contina urmatoarele informatii in limba engleza: numele turistului (asa cum apare in pasaport), numele si adresa laboratorului care a efectuat testarea, trebuie sa fie mentionat ca tipul testului efectuat este PCR, precum si data efectuarii testului si rezultatul testului;
Turistii trebuie sa aiba o temperatura corporala sub 37.5C i sa nu prezinte simptome gripale;
Este obligatorie completarea formularului online, inainte de calatorie, la urmtoarea pagina de internet: https://ears.health.go.ke/airline_registration/ si prezentarea la sosirea n acest stat a codului QR receptionat pe email;
Pasagerii care sosesc in Kenya pot fi suspusi unui control medical pentru identificarea simptomelor specifice COVID-19 la terminalul de sosiri, iar autoritatile medicale pot solicita reexaminarea calatorilor, daca considera necesar.
Personalul companiilor aeriene poate refuza imbarcarea pasagerilor, daca acestia prezinta simptome ale infectiei cu COVID-19.
Turistii care se deplaseaza spre Kenya trebuie sa se asigure ca indeplinesc toate cerintele pentru intrarea in aceasta tara, sa detina asigurare medicala internationala care sa acopere si costurile tratarii COVID-19.
Daca un calator este suspectat ca are simptome COVID-19, chiar daca detine un test PCR cu rezultat negativ, autoritatile din aeroport pot lua decizia supunerii persoanei in cauza la un nou test.

OBSERVATII :

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC (NU TEMPORAR) VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE
DE PASAPORT;
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);
Autoritatile din Kenya nu solicita vaccinarea obligatorie pentru turistii care sosesc din Europa; Conform Ambasadei Kenyei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. Este recomandata vaccinarea impotriva febrei galbene (si detinerea Carnetului Galben de Vaccinari) precum si impotriva febrei tifoide, a hepatitei A & B, a difteriei si poliomielitei;
Cetatenii romani se pot adresa Institutului National de Sanatate Publica Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile pentru a obtine informatii cu privire la tipurile de vaccinuri care trebuie efectuate, inainte de a calatori in Kenya;
De asemenea, va recomandam achizitionarea unor medicamente antimalarie, dar nu inainte de a contacta medicul de familie. Malaria este o boala transmisa de tantari, sprayul antitantari fiind un obiect obligatoriu in bagaj.

INFORMATII CU PRIVIRE LA OBTINEREA VIZEI DE KENYA:

Cetatenii romani pot calatori in Kenya in baza unei vize de intrare.
incepnd cu data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Kenya trebuie sa aplice online, anterior calatoriei, pe paginile de internet http://account.ecitizen.go.ke/register , www.evisa.go.ke in vederea obinerii n prealabil a vizei electronice kenyene. Nu se mai emit vize la sosirea in acest stat.
Pentru viza cu o singura intrare Single Journey Visa (Business or Tourism), costul este de 50 USD.
Pentru calatorie este necesar sa detineti un pasaport simplu electronic (nu temporar) valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei. Toti copiii au nevoie de pasaport;
Pentru informaii suplimentare cu privire la pasii de urmat in vederea solicitarii online a vizei de intrare pe teritoriul Kenyei, va recomandam sa accesati urmtorul link: eVisa-newspaperad – eVisa-newspaperad.pdf (mae.ro)

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

 • Avion