Paradisul Schiorilor Uludag Turcia - 5 Zile

uludag turcia

Paradisul Schiorilor Uludag Turcia

Perioada sejur: 24.02 -28.02.2021

Pret: de la 165 Euro/persoana/pachet.

Reducere deja aplicata! Atentie locuri limitate!

ZIUA 1 | BUCURESTI – EDIRNE – ISTANBUL – BURSA (cca. 795 km)

Plecare din Bucuresti la 6.00, de la Academia Militara Carol I (acces dinspre Metrou Eroilor), spre Veliko Tarnovo – Edirne – Istanbul.

Traversam Bosforul spre Bursa, pentru cazare la Tiara Termal & SPA hotel 4* (sau similar), in apropiere de statiunea de schi Uludag. Cei care nu schiaza, hotelul ofera piscina interioara cu apa termala si alte facilitati de SPA. Optional supliment cina 7 euro / zi.

ZIUA 2 & 3 | ULUDAG – paradisul schiorilor

Va asteapta 3 zile de neuitat in una dintre cele mai frumoase statiuni pentru sporturi de iarna din Turcia, loc ideal pentru relaxare, cu numeroase partii de schi si multa distractie, plus timp suficient pentru a descoperi o parte din istoria si traditiile acestei tari. Transfer cu autocarul in zilele 2 – 4 de la hotel la telegondola din Bursa (8.30 cu retur la 17.00, exceptie ziua 4 retur la 14.30.)

Din Bursa, de la o altitudine de doar cca 400 m, circa 1500 de turisti pot urca in fiecare ora la o altitudine de 1870 metri in zona hotelurilor de la Uludag, parcurgand cei 8,8 km cu doua statii intermediare in doar 22 de minute, beneficiind astfel de cea mai lunga linie de telegondola din lume.

ZIUA 4 | ULUDAG – BURSA – ISTANBUL (cca. 160 km)

Mic dejun. Dupa o ultima zi in care ne bucuram de “zborul” pe “oceanul” de zapada, servim masa de pranz si pornim spre Istanbul – impresionantul oras situat pe doua continente, unde ne cazam in apropiere de centrul istoric. Seara, forfota orasului ne va imbia sa participam optional (39 euro / pers.), la o croaziera de-a lungul stramtorii Bosfor, cu cina traditionala si program folcloric.

ZIUA 5 | ISTANBUL – BUCURESTI (cca. 645 km)

Dupa micul dejun plecam catre Bucuresti. Oprim in Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye – cunoscuta drept moscheea celor 999 de ferestre datorita arhitecturii unice a cupolei, dar si a tunelelor subterane ce leaga moscheea de fosta Academie Militara, tunele ce acum adapostesc numeroase magazine in care veti gasi produse traditionale turcesti, prilej si pentru achizitionarea ultimelor suveniruri. Sosire in Bucuresti in jurul orei 22.30, in functie de trafic si formalitati vamale.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Paradisul Schiorilor Uludag Turcia

Paradisul Schiorilor Uludag Turcia

Tariful include :

  • Transport cu autocar cu climatizare, in zilele 1, 4 si 5
  • 4 cazari cu mic dejun in hoteluri de 4 * (standarde locale)
  • Transfer cu autocar in zilele 2 -4 din hotel la telegondola din Bursa (8.30 cu retur la 17.00, exceptie ziua 4 retur la 14.30).
  • Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

Tariful nu include :

  • Asigurare medicala + storno, servicii optionale (cine), intrari la obiective (inclusiv pentru excursii optionale), ghizii locali
  • Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
  • Taxa de oras pt. fiecare cazare (se achita cash de catre turisti)
Expand/Inchide
Reduceri :

1. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
2. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
3. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;

Suplimente :

SUPLIMENT pentru 3 cine la Hotel4* (minim 20 persoane) 7 € x 3 cine = 21 €/ pers

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Autocar