Park Bell Rock Europa-Park - 3 Zile

Park Bell Rock Europa-Park

Pret: de la 751 Euro /2 adulti + 1 copil de pana la 10 ani /pachet

Perioada: 29.11-01.12.2020

Hotel Park Bell Rock 4**** Acest hotel de 4 stele, decorat în stil maritim, este situat în orașul Rust şi oferă o zonă de spa cu piscină, un centru de fitness şi 3 restaurante. Hotelul se află la doar 50 de metri de parcul de distracții Europa-Park şi pune la dispoziţie parcare gratuită.

Camerele spațioase de la 4-Sterne Superior Erlebnishotel Bell Rock, Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resor au decor maritim. Camerele oferă TV cu ecran plat şi aer condiţionat, iar băile sunt dotate cu articole de toaletă.

Restaurantul tip bufet Bell Rock are bucătărie deschisă, restaurantul à la carte oferă preparate din bucătăria modernă englezească, iar în far se află restaurantul gourmet premiat, Ammolite. Oaspeţii se pot relaxa la barul Spirit of St. Louis sau pe terasa în aer liber.

În timpul sezonului de vară, oaspeții hotelului beneficiază de acces la unele puncte de atracție din cadrul parcului începând cu ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere). Iarna, oaspeții beneficiază de acces la punctele de atracție începând cu ora 10:00 (cu 60 de minute înainte .de ora oficială de deschidere).Ora de deschidere a parcului este diferită, în funcție de sezon.

Erlebnishotel Bell Rock este situat într-o zonă liniștită de la marginea orașului Rust, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.Golfpark Breisgau din Herbolzheim-Tutschfelden este situat la doar 15 minute de mers cu mașina.

Informatii suplimentare la Pan European Travel Hotel Park Bell Rock

Park Bell Rock Europa-Park

Tariful include :

  • 2 nopti cazare pentru 2 adulti si un copil de pana la 10 ani
  • mic dejun
  • 2 zile intrare in parc
  • asistenta turistica

Tariful nu include :

  • bilet de avion
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • asigurare medicala si storno

Ne puteti solicita informatii suplimentare completand formularul:

Alte Informatii

  • Individual/La cerere